• Головна
  • Постанова Кабміну "Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 989" (щодо цін на природний газ)...

Постанова Кабміну "Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 989" (щодо цін на природний газ)

26.11.2009, 11:43
Постанова Кабміну "Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 989" (щодо цін на природний газ) - фото 1

Герб України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 18 листопада 2009 р. № 1239

Київ

Про внесення змін до пункту 1

постанови Кабінету Міністрів України

від 3 вересня 2009 р. № 989

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Внести до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2009 р. № 989 “Про ціни на природний газ для потреб релігійних організацій” (Офіційний вісник України, 2009 р., № 72, ст. 2484) зміни, виклавши його в такій редакції:

“1. Установити, що для релігійних організацій природний газ (крім обсягів, що використовуються для виробничо-комерційної діяльності) відпускається за роздрібними цінами, диференційованими залежно від річних обсягів споживання (далі — роздрібні ціни), які затверджені Національною комісією регулювання електроенергетики для населення.

За надані послуги з газопостачання (крім обсягів, що використовувалися для виробничо-комерційної діяльності) релігійні організації здійснюють розрахунок за роздрібними цінами відповідно до показань лічильників газу.

У поточному році для релігійних організацій роздрібні ціни застосовуються залежно від річного обсягу використання природного газу в минулому році (крім обсягів, що використовувалися для виробничо-комерційної діяльності).

У разі підключення до газорозподільної мережі нового об’єкта релігійної організації у поточному році застосовуються роздрібні ціни, диференційовані залежно від річного обсягу споживання, який не перевищує 2500 куб. метрів.

Газопостачальні підприємства проводять щороку станом на 1 січня перерахунок вартості природного газу (окремо за кожною релігійною організацією) залежно від обсягу фактичного використання природного газу та роздрібних цін на нього у минулому році.”.

2. Національній комісії регулювання електроенергетики надавати роз’яснення щодо застосування механізму перерахунку вартості природного газу.

Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО

Інд.37

Джерело: Інститут релігійної свободи