• Головна
  • Новини
  • Чиновників звільнятимуть за розмови про створення єдиної помісної Церкви в Україні...

Чиновників звільнятимуть за розмови про створення єдиної помісної Церкви в Україні

29.07.2010, 17:15
Заступник голови Держкомнацрелігій Віктор Воронін вважає, що розмови про створення єдиної помісної Церкви в Україні є втручанням в церковні справи і за такі розмови чиновників слід звільняти.

Заступник голови Держкомнацрелігій Віктор Воронін вважає, що розмови про створення єдиної помісної Церкви в Україні є втручанням в церковні справи і за такі розмови чиновників слід звільняти. Про це він заявив під час круглого столу за підсумками візиту Патріарха Московського в Україну.

Державний комітет у справах національностей і релігій прогнозує звільнення чиновників, які дозволятимуть собі втручатися в справи Церков. Про це повідомляють "Українські новини".

«Зараз вже жоден чиновник не дозволяє собі говорити про створення так званої єдиної помісної Церкви, що було грубим втручанням в професійні питання і порушення прав віруючих. Уже зрозуміло, що після таких слів звільнення буде неминуче», — зазначив він.

Віктор Воронін підкреслив, що теперішня влада, на відміну від попередньої, не потерпить порушень прав віруючих з боку органів влади.