• Головна
  • Новини
  • XVI З'їзд Церкви християн віри євангельської розпочав роботу в Чернівцях...

XVI З'їзд Церкви християн віри євангельської розпочав роботу в Чернівцях

19.05.2010, 17:21
XVI З'їзд Церкви християн віри євангельської розпочав роботу в Чернівцях - фото 1
Серед головних завдань п’ятидесятницького форуму – обрання старшого єпископа об’єднання, затвердження керівників відділів служінь та планування діяльності Церкви на наступні роки.

ХВЕ.jpgЧЕРНІВЦІ – 19 травня починається XVI з’їзд Церкви християн віри євангельської України (ЦХВЄУ). Понад 500 делегатів, повноважних представників усіх 1500 помісних церков прибувають в Чернівці для участі у конференції, що триватиме в храмі чернівецької церкви ХВЄ „Вефіль” 19-21 травня.

Протягом з’їзду учасники будуть спільно перебувати в Слові, аналізувати та молитовно планувати наступні роки діяльності.

Важливим завданнями національного п’ятидесятницького форуму є обрання старшого єпископа об’єднання ЦХВЄУ та заступників, затвердження керівників відділів служінь та планування діяльності Церкви на наступні роки. Девізом цьогорічного заходу є слова Ісуса Христа „Ось незабаром приходжу”.

Як повідомляє прес-служба ЦХВЄУ, до участі у національному зібранні п’ятидесятників запрошено керівництво Об’єднаної Церкви Християн Віри Євангельської та Союзу Вільних Церков Християн Євангельської Віри, партнерських місійних, благодійних та громадських організацій. Серед гостей з’їзду – священнослужителі п’ятидесятницьких об’єднань Росії, Білорусі, Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Німеччини, США та інших країн.

Паночко.jpgВ програмі форуму, окрім щоденних ранкових богослужінь, передбачені доповіді, звіти, семінари, лекції та інші заходи. По завершенню з’їзду, 21 травня о 15.00 в приміщенні церкви "Вефіль" (м.Чернівці, вул.Червоноармійська, 246) відбудеться прес-конференція керівництва Церкви для ЗМІ.

«Очікую, що ми виробимо бачення та посилимо мотивацію служителів і громад до благовістя та місіонерства. Крім того, наші зусиллі і далі будуть зосередженні на досягненні та збереженні єдності між християнами», – ділиться своїми очікуваннями старших єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко.  

Подібні звітні з’їзди відбуваються в об’єднанні ЦХВЄУ кожні чотири роки.