• Головна
  • Новини
  • Автор книги "Секс, якого не знаєте" о.Ксаверій Кнотц стане спеціальним гостем Форуму видавців у Львові...

Автор книги "Секс, якого не знаєте" о.Ксаверій Кнотц стане спеціальним гостем Форуму видавців у Львові

14.08.2010, 19:48
Автор книги "Секс, якого не знаєте" о.Ксаверій Кнотц стане спеціальним гостем Форуму видавців у Львові - фото 1
Монах-капуцин із Польщі Ксаверій Кнотц, автор книги "Секс, якого не знаєте", виданої в Україні у травні цього року, на запрошення видавництва "Свічадо" відвідає Форум видавців, що відбудеться 15-19 вересня у Львові.

Ксаверій-Кнотц.jpgexklusiv.gifМонах-капуцин із Польщі о. Ксаверій Кнотц, автор польського бестселера "Секс, якого не знаєте", на запрошення видавництва "Свічадо" відвідає Львівський Форум видавців.

Як повідомили РІСУ у видавництві, о. Ксаверій Кнотц буде в Україні два дні - 15-16 вересня. Він візьме участь у відкритті Форуму видавців, а 16 вересня в рамках Форуму презентує свою книгу для українських читачів та журналістів.

Також запланована презентація українського видання книги та зустріч автора зі студентами Українського Католицького Університету у Львові, представниками молодіжних та сімейних рухів Католицької церкви та журналістами релігійних видань.

Книга «Секс, якого не знаєте» є підсумком багаторічної праці автора і водночас спробою донести до ширшого кола зацікавлених осіб біблійне вчення про сексуальні стосунки у подружжі.

«Це своєрідна християнська апологетика сексуальності як дару Божого. Природньо, що вона викликає велику дискусію: як про це говорити в Церкві. Тому ми вважали за потрібне запросити автора в Україну, щоби кожен міг поставити своє запитання о.Кнотцу і отримати відповіді безпосередньо у нього. А Форум видавців - найкраща нагода для такої зустрічі», – розповідає Богдан Трояновський, директор видавництва "Свічадо".

Форум видавців відбудеться 15-19 вересня у Львові, а його різні заходи відбуватимуться в Палаці Мистецтв, Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької, Духовному театрі «Воскресіння», Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, обласній філармонії, в музеях, мистецьких галереях, бібліотеках, навчальних закладах, клубах, кав’ярнях, на вулицях міста.

Організатори обіцяють, що за 5 днів відбудеться мінімум 300 заходів, присвячених цій події.

Sexs-obkl.jpgВидавництво "Свічадо", Асоціація християнських видавців України та близько десяти релігійних видавництв традиційно беруть участь у головному книжковому форумі країни.

Довідка:

Ксаверій Кнотц (1965 р. н.) - доктор пасторального богослов’я, реколекціоніст, душпастир подружніх пар, головний редактор тематичного порталу “Szansa spotkania”.

Працював студентським душпастирем і катехитом у школі в Вроцлаві, студіював у швейцарському Фрибурзі та Любліні, був викладачем у Кракові, душпастирем у Стальовій Волі.

Веде реколекції для подружжів на теми сексуальности. Автор книжок «Подружній акт. Шанс зустрічі з Богом і подружньою половинкою», «Секс, якого не знаєте. Для подружжів, які люблять Бога», «Не бійтеся сексу. Кохай і роби, що хочеш».

У вересні вийде друком нова книжка автора – «Секс є Божий, чи католицька еротика».

Також читайте інтерв'ю з о.Ксаверієм Кнотцем на РІСУ.