• Головна
  • Проекти
  • В. Янукович напередодні виборів молився у Києво-Печерській лаврі...

В. Янукович напередодні виборів молився у Києво-Печерській лаврі

06.02.2010, 22:58
В. Янукович напередодні виборів молився у Києво-Печерській лаврі - фото 1
Молебень відбувався перед святинею Києво-Печерського монастиря – чудотворною іконою Успіння Богородиці.

exklusiv.gifP1010070[1].jpg1.jpgw.jpgКИЇВ – Кандидат у Президенти України Віктор Янукович 6 лютого молився у Києво-Печерській лаврі. Молебень на всяке добре діло у Хрестовоздвиженському храмі очолив Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Володимир (Сабодан), передає кореспондент РІСУ Олександр Бойко.

Перед початком молебню Митрополит Володимир сказав про відповідальність вибору, перед яким стоїть Україна: «Сьогодні наша Україна стоїть перед відповідальним днем, коли буде обрано Президента України. Церква завжди молиться перед таким відповідальними моментами, що б все пройшло в мирі та злагоді».

P1010054.jpg_w.jpgМолебень відбувався перед святинею Києво-Печерського монастиря – чудотворною іконою Успіння Богородиці.

Після молебню Віктор Янукович відповів на запитання преси. На питання, з яким почуттям він завершує передвиборчу кампанію, з яким почуттям піде завтра голосувати В. Янукович відповів, що український народ надихнувся новими виборами, що для України розпочнеться новий час. За словами кандидата в Президенти, «результат виборів буде переконливим і впевненим». 

Разом з Віктором Януковичем у храмі молилися його політичні соратники, члени Партії регіонів: Микола Азаров, Віктор Бойко, Ганна Герман, Сергій Ківалов, Володимир Рибак, Олександр Васильєв та інші.

Напередодні, 5 лютого, на Софіївській площі за участю кандидата у Президенти України Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко відбулася масштабна акція– «Молитва за Україну», в якій взяли участь представники Церков і християнських конфесій України.